Wij helpen ambitieuze bedrijven om hun doelen te bereiken met strategie, design, marketing en financiële services. Wij zijn jouw plus-one voor groei.

Hoe kunnen we je helpen?

Cases

Elke samenwerking is anders. Door jouw kennis te combineren met onze vaardigheden en methodologie, maken we jouw project echt bijzonder. Dat zijn niet enkel mooie woorden: ontdek hoe we de afgelopen 11 jaar bedrijven hebben geholpen om te groeien.

Fantail

Strategie / Branding / Producten / Touchpoints

Fantail wil beter doen voor huisdieren, ouders en de planeet. Als vertrouwde innovatie- en ontwerppartner hielpen we hen om de huisdierenmarkt te veroveren met een uniek productassortiment dat stijlvol, functioneel én duurzaam is.

Growth Loop

Nano Clics

Strategie / Branding / Producten

Maak kennis met Nano Clics: grotere creativiteit in een kleinere verpakking! Met deze productuitbreiding is Clics klaar om haar marktaandeel verder te vergroten en een hele nieuwe generatie bouwers te verleiden om de fantasierijke wereld van het Nano Clics bouwspel te ervaren. Als innovatiepartner van Clics begeleidden we van marktonderzoek en conceptcreatie tot het ontwerpen van componenten, het op poten zetten van collecties en het ontwikkelen van verpakkingen.

Loop Earplugs

Strategie / Producten

Loop Earplugs verbeteren je ervaring door het geluid te dempen maar de kwaliteit te behouden. Met de ontwikkeling van de Loop Link gaven we hun fans precies wat ze wilden en maakten we hun fanbase nog groter.

Encon

Strategie / Branding / Touchpoints

Encon helps companies grow in a sustainable way. Equals Three rebranded Encon and created a detailed set of content formats to communicate clearly on complex topics, with several nods to their rebellious side.

MM Antverpia

Strategie / Branding / Producten / Touchpoints / Activatie

Wat als je de grootsheid van Antwerpen kon vatten in een fles? Met een statige branding en iconische fles en verpakking hielpen we MM Antverpia een monumentale entree te maken op de drankenmarkt.

Bekijk alle cases

Verschillende manieren om samen te groeien

Myriam De Brucker CEO van DBP & Amuse
“Equals Three luistert goed naar elke briefing, durft ons uit te dagen met gefundeerde argumenten en levert resultaten die meestal beter zijn dan wat we in gedachten hadden. Onze samenwerking is de afgelopen 7 jaar zonder twijfel cruciaal geweest voor de groei van onze merken.”
Robrecht Van Velthoven Product Manager bij Loop Earplugs
“Equals Three hielp ons een nieuw accessoire te ontwikkelen. Ze challengeden het originele productidee, zochten verificatie met inzichten van gebruikers, en hadden de nodige engineering en design power om het te vertalen in een produceerbaar product. We zijn erg enthousiast om dit product op de markt te brengen.”
Nathan Rosenberg Founder van Pomton
“Van onze rebranding en verpakking tot onze website, een tv-campagne en meer slaagde Equals Three erin om unieke en commercieel aantrekkelijke ontwerpen en touchpoints te creëren in een overvolle markt. Ik ben er zeker van dat we in de toekomst nog vruchtbaar zullen samenwerken.”
Philippe Teurlings CEO van Doomoo
“We werken al meer dan 10 jaar nauw samen met Equals Three. Ze begeleidden ons bij onze rebranding en helpen ons elke dag groeien dankzij productontwikkeling, communicatie... Ze zijn een echte partner die we graag aan onze zijde hebben!”
Thierry Desmet CEO van Valor Services Group
“Bij Equals Three kunnen ze gedachten lezen. Ze brengen alle stakeholders aan tafel, stellen veel vragen en leveren een prachtig resultaat op. Met onze rebranding brachten ze ons bedrijf tot leven precies zoals we het wilden - zelfs beter.”

Over ons

Bij Equals Three tillen we zowel onze klanten als onszelf naar een hoger niveau en zorgen we ervoor dat alles wat we doen meer waarde creëert dan de som van de delen.

Lees alles over wie we zijn en waarom we doen wat we doen.

Carrière

Digitaal strateeg

Full-time contract

Transformeer bedrijfsstrategieën in effectieve digitale strategieën en structuren.

Bekijk alle vacatures

Recente inzichten

Ontdek alle inzichten