Carrière

Wij zijn voortdurend op zoek naar getalenteerde denkers en doeners die matchen met onze waarden en cultuur. Voel jij je hier al thuis? Neem dan zeker contact op. We kijken ernaar uit om samen te groeien!

Digitaal strateeg

Full-time contract

Transformeer bedrijfsstrategieën in effectieve digitale strategieën en structuren.

Je tilt ons naar een hoger niveau door...

 • effectieve touchpointstrategieën te ontwikkelen voor onze klanten, gebaseerd op hun bedrijfsstrategie en merkpositionering,
 • de structuur en inhoud van websites, webshops, sociale media, salespresentaties, digitale mailings en funnels te bepalen,
 • je strategie aan onze grafisch ontwerpers, fotografen, copywriters, … te briefen,
 • touchpoints die op basis van jouw briefing worden gecreëerd op te volgen en te evalueren,
 • te communiceren met klanten en collega's samen met onze projectmanagers.

Je bent een droomkandidaat als je...

 • ten minste 3 jaar ervaring hebt als digitaal of marketingstrateeg en in het leiden van een team,
 • een creatieve en methodische outside-the-box denker bent met oog voor detail,
 • gevoel hebt voor zowel B2B- als B2C-merken en -bedrijven,
 • overtuigend een visie kan overbrengen aan klanten en collega's, zowel mondeling als schriftelijk, in het Nederlands en Engels,
 • de ins en outs kent van verschillende content delivery platforms (ervaring met analytics en online advertising is een pluspunt),
 • proactief projectdoelen, tijdschema's en budgetten bewaakt en actie onderneemt wanneer nodig.

Waarom je het hier naar je zin zult hebben

 • We zijn een gepassioneerd team van denkers en doeners dat elkaar optilt en samen plezier maakt. Echt waar!
 • Je krijgt veel kansen om jezelf te ontwikkelen, mee te denken, eigenaarschap op te nemen en autonoom te werken.
 • Ons funteam organiseert tal van activiteiten, inclusief teamweekends en workations.
 • We hebben een gezellig kantoor op een mooie en goed bereikbare locatie in Antwerpen.
 • Uiteraard krijg je ook een aantrekkelijk salarispakket.

Vind je geen vacature die bij je past, maar vind je toch dat we elkaar moeten leren kennen? Neem gerust contact op. We ontmoeten graag interessante mensen die iets aan ons team kunnen toevoegen.

Boris Ketels Brand strategist
“Ik heb nooit eerder samengewerkt met zo’n gedreven team van creatives. Er is hier zoveel drive en focus. Dat brengt het beste in iedereen naar boven. Maar we hebben ook veel plezier. Dat klinkt misschien als een cliché, maar het is absoluut waar.”
Ken Heylen Brand designer
“Equals Three is echt een collaboratieve werkomgeving waar persoonlijke groei wordt aangemoedigd. Het motiveert me elke dag om een verschil te maken voor zoveel geweldige klanten en hen te helpen om commercieel succes te bereiken door innovatie.”
Liesbeth Van Ranst Project manager
“Bij Equals Three is elke dag anders. Vandaag volg ik een website op, morgen een abribuscampagne en overmorgen socialemediabanners. Deze variatie houdt het boeiend, net zoals de geweldige collega’s.”
Stijn De Bondt Industrial designer
“We werken voor zoveel verschillende projecten en klanten. Het is erg inspirerend dat we voortdurend nieuwe concepten en onderwerpen leren kennen. Dat we dit allemaal kunnen doen in een aangename omgeving, maakt het nog beter."
Yannick Van Houtven Brand designer
“Vanaf dag één ben ik onder de indruk van het torenhoge niveau van de skills en passie van mijn collega’s. Dat is echt aanstekelijk - ik merk dat ik voortdurend bijleer en geïnspireerd wordt door de mensen rondom me.”
Sara Van Moeseke Brand designer & photographer
“Bij Equals Three kan ik niet alleen verschillende skills gebruiken, maar word ik ook actief uitgedaagd om ze uit te breiden en nieuwe paden te verkennen. Het geeft me een grote energieboost om te kunnen gebruiken wat ik geleerd heb om een verschil te maken voor klanten en hiervoor hun appreciatie te krijgen.”
Ward Vancoppenolle Industrial designer
“Het geeft echt voldoening om unieke en impactvolle producten te creëren voor tal van sectoren. Nog meer als deel van zo’n divers en getalenteerd designteam dat een waaier aan perspectieven en skills meeneemt naar elk project.”
Aäron Windels Innovation strategist
“Voor mij betekent werken bij Equals Three werken in een inspirerende omgeving. Het is geweldig om omringd te worden door mensen die gedreven zijn om elke dag een positief verschil te maken voor onze klanten.”
Ornella Poponcini Art director
“Ik hou ervan om nauw samen te werken met onze klanten en hen van A tot Z te ondersteunen. Het zorgt ervoor dat we een creatieve visie voor een merk kunnen uitrollen en hen kunnen helpen om deze consistent te implementeren.”
Meer over ons