Over ons

Wij helpen jou groeien

Equals Three helpt bedrijven groeien sinds 2012. Met onze unieke, holistische aanpak die strategie, design, marketing en financiële services combineert, tillen we onze klanten én ons team naar een hoger niveau. Zo zorgen we ervoor dat alles wat we doen meer waarde creëert dan de som van de delen. Onze naam zegt het eigenlijk allemaal.

Orlando Thuysbaert Founding Partner bij Equals Three
"Bedrijven kunnen van de wereld een betere plek maken. Door risico's te nemen, te innoveren, te investeren in mensen... leggen ze de basis voor een betere toekomst. Door groei op een holistische manier te benaderen, wil Equals Three bedrijven en ondernemers helpen om succes te boeken, hun dromen te realiseren en hun positieve impact op de samenleving te maximaliseren. Dat is ónze manier om een verschil te maken."

Onze kernwaarden

Het team

Wij zijn een gepassioneerd team van denkers en doeners. Maar nog belangrijker is dat we samen plezier maken. Véél plezier. Dat maakt ons niet minder kritisch voor elkaar en elkaars werk. Maar we kiezen er altijd voor om elkaar op te tillen in plaats van elkaar naar beneden te halen. Geloof je ons niet? Kijk dan eens naar al die blije gezichten.

Yannick Van Houtven

Brand designer

Stijn De Bondt

Industrial designer

Boris Ketels

Storyteller

Mathias Schaubroeck

Founding partner, Strategist

Bo Vercammen

Project manager

Ward Vancoppenolle

Industrial designer

Orlando Thuysbaert

Founding partner, Strategist

Shuwen Hu

Graphic designer

Joëll De Smet

Partner, Financial planning

Ken Heylen

Brand designer

Sara Van Moeseke

Photographer & illustrator

Sander Vanlaeke

Senior Analyst Financial Services & M&A

Aäron Windels

Strategist & researcher

Jeremy Vanmaele

Creative Director

Ornella Poponcini

Art director
Onze cultuur

Onze kantoren liggen in een leuke buurt, we organiseren regelmatig teamactiviteiten en workations, ... Maar bedrijfscultuur gaat over zoveel meer dan dat. Voor ons gaat het over ownership en autonomie, over transparantie (clear is kind), over tijd maken voor creatief en inhoudelijk werk... Bovenal gaat bedrijfscultuur bij ons over wat ons team belangrijk vindt. En we doen er alles aan om dat te garanderen.

Carrière

Wij zijn voortdurend op zoek naar getalenteerde denkers en doeners die matchen met onze waarden en cultuur. Voel jij je hier al thuis? Neem dan zeker contact op. We kijken ernaar uit om samen te groeien!

Digitaal strateeg

Full-time contract

Transformeer bedrijfsstrategieën in effectieve digitale strategieën en structuren.

Bekijk alle vacatures